Naslovna Srem Inđija U okviru Dečije nedelje predškolci posetili predsednika opštine Inđija

U okviru Dečije nedelje predškolci posetili predsednika opštine Inđija

PODELI
Foto: Opština Inđija

INĐIJA – Dečija nedelja 2022, pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba!?”, održava od 3. do 9. oktobra.

Na teritoriji opštine Inđija nizom aktivnosti po osnovnim školama i u objektima predškolske ustanove “Boko Buha” obeležava se Dečija nedelja. Tradicionalno kao i prethodnih godina predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, primio je predškolsku decu iz OŠ “Jovan Popović” u Inđiji.

Mališani su predsedniku na poklon doneli knjigu sa crtežima i željama šta bi trebalo uraditi i poboljšati u Inđiji.

-“Kada oni već u 6 godini znaju šta hoće i poznaju proceduru kako to sve ide, to uliva nadu i pravo je zadovoljstvo ugostiti ih. Svi zahtevi koji su mi predočeni su apsolutno na mestu i slažem se apsolutno da treba urediti sve mobilijare koji su predviđeni za decu. Siguran sam da ćemo vrlo brzo urediti veći deo mobilijara i sve ono što treba u okviru škole”, rekao je Vladimir Gak predsednik opštine Inđija i zaključio da Inđija ima budućnosti.

U okviru Dečije nedelje u Kulturnom centru Inđija organizovana je revija crtanih filmova. Mališani će 7. oktobra imati prilike da pogledaju od 16 časova crtani film “100% vuk” a od 18 časova film “DC Liga Superljubimaca”. Revija crtanih filmova završava se projekcijom filma “Kašej: Kradljivac nevesti” čije emitovanje je zakazano za 20 časova. Cena ulaznice je 350 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here