Naslovna Srem Pećinci U Pećincima u petak dve najnovije projekcije za filmske sladokusce

U Pećincima u petak dve najnovije projekcije za filmske sladokusce

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Kulturni centar Pećinci pripremio je za petak, 8. aprila dve nove projekcije za najmlađe i one malo starije filmske sladokusce.

Od 17.00 časova, najmlađi će biti u prilici da pogledaju animiranu avanturističku komediju „Pocrvenela panda“, koja na komičan način prati burne tinejdžerske dana Mej Li. Ona je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost.

Od 19.00 časova, stariji ljubitelji avanturističkih i akcionih filmova, mogu pogledati najnovije ostvarenje Meta Rivsa “Betmen”. Novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

Ulaznice će biti u prodaji na sam dan prikazivanja projekcija po ceni od 350 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here