Naslovna Posao U selu Ilinci gradiće se nova ambulanta

U selu Ilinci gradiće se nova ambulanta

PODELI

Na inicijativu Opštine Šid, u selu Ilinci, planirana je izgradnja nove ambulante. U toku naredne nedelje treba da bude donesena odluka ko će izvoditi te radove, a već sredinom maja će biti započeta izgradnja.

U selu Ilinci, na inicijativu Opštine Šid, planirana je izgradnja nove zdravstvene ambulante. Do sada su meštani imali priliku da samo dva puta nedeljno idu kod lekara, ali sada će pored ambulante dobiti i lekara i medicinsko osoblje koje će svakodnevno biti tu za njih.

Meštani su nestrpljivi da dobiju svoju ambulantu, i nadaju se da će to biti uskoro, jer kako kažu, ovaj projekat je bio najavljivan i ranije.

Predsednik Opštine Šid, Zoran Semenović, najavio je izgradnju ambulante koja bi trebala da bude realizovana do prve polovine ove godine.

Do kraja ove nedelje biće doneta odluka ko će biti izvođač radova na ambulanti u Ilincima, u toku sledeće nedelje bi trebala da bude donesena odluka ko će izvoditi te radove, a već sredinom maja bi trebala da započne igradnja ambulante. Rok za izgradnju ambulante biće 120 dana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here