Naslovna Srem Šid U Šid stiže gas u martu

U Šid stiže gas u martu


ŠID: Dugoočekivana gasifikacija opštine Šid prema rečima predsednika opštine Šid Zorana Semenovića biće završena u martu.

Gasifikacija opštine Šid biće završena narednog meseca i definitivno oko 15. marta biće pušten gas u mrežu i dostupan za sva zainteresovana lica privrednike, investitore i građane koji izraze želju da koriste gas kao energent- rekao je Semenović.

Takođe, na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture Uprava za kapitalna ulaganja APV opredelila je opštini Šid 100 miliona dinara za rehabilitaciju ulica u naseljenom mestu Kukujevci.

  • Projektom rekonstrukcija ulica u naseljenom mestu Kukujevci u ovoj godini smo zahvaljujući Upravi za kapitalna ulaganja obezbedili 100 miliona dinara. Zahvaljujem se pokrajinskoj Vladi i predsedniku Igoru Miroviću, kao i direktoru Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljku Kovačeviću- rekao je predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

Osim toga, u naseljenom mestu Sot završena je rekonstrukcija dvapešačka mostića. Prema rečima predsednika MZ Sot Nemanje Ursuza, rekonstrukcija je urađena na inicijativu Mesne zajednice, jer su stare zaštitne ograde bile dotrajale i nebezbedne po pešake. Rekonstrukciju je finansirala MZ Sot uz podršku lokalne samouprave.

IZVORdnevnik
Prethodna vestSTIŽE JOŠ OSAM NOVIH AUTO-PUTEVA! Otkriveno zašto je 1. DECEMBAR ključan datum za Srbiju!
Sledeća vestU sredu, 17. februara, biće održan protest ispred sedišta preduzeća koje upravlja Nacionalnim parkom Fruška Gora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here