Naslovna Srem Pećinci U Šimanovcima održan prvi memorijalni moto skup

U Šimanovcima održan prvi memorijalni moto skup

PODELI

Moto klub Otrtodoks organizovao je u Šimanovcima, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza “Razvoj sportova” i pećinačke lokalne samouprave, Memorijalni moto skup „Sećanje na Peđu“.

“Zahvaljujući podršci lokalne samouprave, uspeli smo da skupimo oko 200 motociklista iz dvadesetak moto klubova. Na ovaj način odajemo poštu Peđi Gajiću, jednom od osnivača kluba, koji je tragično nastradao pre nešto više od godinu dana. U okviru ovog skupa organizovali smo revijalnu vožnju kroz selo, trke u klasi 1000 i 600 kubika, u kojima je pobedio Stevan Sokol iz Iriga. Bajkeri su se takmičili i u sporoj, takozvanoj „puž vožnji“, potezanju konopca i bacanju gume u dalj. Na ovim takmičenjima rezultat je bio u drugom planu u odnosu na druženje” – rekao nam je Goran Grujić, zamenik predsednika MK Ortodoks.

Skup je posetio i zamenik predsednika opštine Pećinci Zoran Vojkić.

“Zahvaljujemo se Moto klubu Ortodoks na izvanrednoj organizaciji. Vreme nas je poslužilo, te su Šimanovčani i njihovi gosti imali šta da vide. Nadam se da je ovaj skup samo prvi u nizu i verujem da će sledeće godine biti daleko više učesnika, a podrška pećinačke lokalne samouprave neće izostati” – izjavio je tokom posete skupu Zoran Vojkić.

Poseban štimung Skupu dao je nastup poznate rok grupe „DMV“, a organizatori su za sve učesnike obezbedili večeru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here