Naslovna Srem U Sremu 12 novoobolelih od korone

U Sremu 12 novoobolelih od korone


Prema najnovijim podacima, u Sremu je zabeleženo 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa se tako broj obolelih popeo na 108.

Tako je najveći broj obolelih od početka pandemije u opštini Stara Pazova gde je ukupan broj zaraženih 30, zatim sledi Sremska Mitrovica sa 27, u Inđiji je 17, u Rumi 11, u Pećincima i Šidu po 8 i Irigu 7. Prema podacima od 23. aprila, po četvoro obolelih ima grad Sremska Mitrovica i opština Inđija, dvoje novoobolelih je na teritoriji šidske oštine i po jedno u opštinama Stara Pazova i Irig.

Novi slučajevi zaraze beleže se u pet sremskih opština izuzev rumske i pećinačke gde tokom jučerašnjeg dana nema novoobolelih. Na teritoriji grada Sremska Mitrovica obolela su 4 muškaraca starosti 25, 41, 44 i 77 godina, dok su u inđijskoj opštini oboleli devojčica stara jednu godinu i devojka od 24 godine, kao i dva muškarca starosti 39 i 71 godinu.

Dva muškarca starosti 33 i 43 godine tokom jučerašnjeg dana zabeleženi su na teritoriji šidske opštine, u Irigu je zaražen i 39-godišnji muškarac, a u Staroj Pazovi 25-godišnja devojka.

Prema podacima koji su juče saopšteni, u Srbiji je testirano 2. 688 osoba i registrovano 162 novoobolelih. Preminulo još pet pacijenata, dok je ukupno izlečeno 1.063.

Foto: EPA-EFE (Đorđe Savić)

IZVORRtv
Prethodna vestSVAKA ČAST ZA OPŠTINU RUMA: Povrćem snabdevaju građane
Sledeća vestPao diler iz Stare Pazove: U stanu mu nađeno 78 paketića s drogom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here