Naslovna Srem Irig U toku projektovanje nove sportske hale u Irigu

U toku projektovanje nove sportske hale u Irigu

Foto: Opština Irig

IRIG – Opština Irig sprovela je postupak izbora projektanta i ovih dana se radi na projektovanju nove sportske hale u Irigu.

Iz ove lokalne samouprave se nadaju da će već tokom leta imati gotovu projektno tehničku dokumentaciju, koja je neophodna kako bi se moglo početi sa izgradnjom hale.

Sredstva za projektovanje hale obezbedila je Pokrajinska vlada, dok je Opština Irig obezbedila lokaciju na ulasku u Irig na mestu nekadašnje balon sale kod terena FК “Radnički”.

Buduća hala imaće veliku rukometnu salu, fitnes salu i tetetanu, propratne prostije, a biće kapaciteta 300 gledalaca. Projektna dokumentacija čija je izrada u toku je prvi i neophodan korak za kasniju izgradnju sportskog objekta.

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.
IZVORsremske vesti
Prethodna vestUčenici gimnazije “Branko Radičević” nastavili sa uređivanjem dvorišta
Sledeća vestXXIV Sremska kulenijada u Erdeviku

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here