Naslovna Sport U uvodnom meču prve lige Srbije za odbojkašice Srem pregazio Dinamo

U uvodnom meču prve lige Srbije za odbojkašice Srem pregazio Dinamo

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica. Srem – Dinamo /Pančevo/ 3:0 (25:14, 25:10, 25:11). Hala Mitrovačke gimnazije, gledalaca 120, sudije Očenaš i Divijački, linijske sudije Marinković i Mlađan, zapisničar Milovac, delegat Španović.

Prvo kola Prve lige Srbije za odbojkašice potvrdilo je da GŽOK Srem ima odličnu ekipu te da se spravom smatra glavnim favoritom za osvajanje prvog mesta i plasman u Super ligu Srbije. Domaće odbojkašice veoma raspoložene za igru potpuno su dominirale u meču protiv ekipe prošlogodišnjeg superligaša Dinama iz Pančeva ostvarivši pobedu za svega 54 minuta.

Izuzimajući sam početak kada je Dinamo u prvom setu poveo sa 3:1 čitav meč je protekao u dominaciji Mitrovčanki. Rezultat i odnos poena govori sam po sebi 3:0 (25:14, 25:10, 25:11). Uz iskusne igračice Jovanović, Roganović i Iričanin izuzetno su se istakle Jana Andrić na poziciji srednjaka ali i mlade mitrovačke zvezdice Dunja Grabić i Nina Ubavić. Standardno dobru igru su pružile iskusne Egić i Narančić.

Trener Kapriš je dao šansu svim igračicama osim srednjaka Spremo koja je u fazi opravka i one su je zaista iskoristle. Srem je dobio veliko pojačanje u mladoj Rumljanki Vasić a ova sezona je i prilika da se afirmišu dva odlična libera Mićunović i Novaković.

Utakmica je odigrana u standardnom terminu u petak u Hali Mitrovačke gimnazije koja postaje hram odbojke u Mitrovici.

Naredne nedelje Srem u Beogradu gostuje ekipi Rode.

GŽOK Srem: Grabić, Ubavić, Spremo, Vasić, Iričanin, Roganović, Narančić, Egić, Jovanović, Andrić, Mičunović (l), Novaković (l), trener Kapriš, statističar Petrenj

ŽOK Dinamo: Miloševski, Tekijaški, Simonović, Mitrović, Obradović, Savić, Lukić, Petković, Jejić, Šuršević, Šterić (l), Đurđević (l), trener Jerković

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here