Naslovna Magazin Auto U zoni naplatne stanice “Šid” tokom dana dve obustave saobraćaja

U zoni naplatne stanice “Šid” tokom dana dve obustave saobraćaja

PODELI

Na auto-putu E-70, zona naplatne stanice “Šid”, danas od 09 do 19 časova, obavljaće se radovi na montaži čeličnih portalnih nosača, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci oba smera.

Tokom izvođenja radova doći će do dve kratkotrajne obustave saobraćaja od po 15 minuta – u 13 časova u smeru ka graničnom prelazu „Batrovci“ i u 16 časova u smeru ka Beogradu, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Na putu Ub – Obrenovac, pre isključenja za Ub, dana su radovi na popravci dilatacionih spojnica na mostu preko reke Stublenice.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u dužini od 400 metara, u smeru ka Ubu.

Na putu Zrenjanin – Ečka, danas do 16 časova, obavljaju se radovi na redovnom održavanju, a vozila se naizmenično propuštaju, uz semaforsku signalizaciju.

Na pravcu Preko Brdo-Odvraćenica, do 27. jula je obustava saobraćaja u trajanju od tri sata, dva puta dnevno, zbog radova na asfaltiranju kolovoza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here