Naslovna Srem Sremska Mitrovica (FOTO) Udala se za zatvorenika u Sremskoj Mitrovici, veliku ljubav joj preotela...

(FOTO) Udala se za zatvorenika u Sremskoj Mitrovici, veliku ljubav joj preotela Ana Ivanović i sve ima veze sa Novakom Đokovićem

PODELI
Foto: Ilustracija

Nekadašnja članica grupe “Models” Anastasija Buđić udala se 6. februara u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu.

Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, narko-starletom i učesnicom “Parova”, koja je iz istog razloga bila na robiji.

Anastasija Buđić se, sa druge strane, zabavljala sa Markom Stilitanom, najboljim drugom Novaka Đokovića koji je sa njom prekinuo svaki kontakt kada se zaljubio u Anu Ivanović, prenosili su 2013. domaći mediji.

Foto: Privatna arhiva

Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu. Anu je sa Markom, kako se pisalo, upoznao Novak Đoković i jedno drugom su se dopali na prvi pogled.

View this post on Instagram

😘😘😘

A post shared by Anastasija Budjic -Radovic (@anastasija_stasy) on

Anastasija je svojevremeno potvrdila da je bila sa njim u vezi.

– Mark i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u avionu. Tada je sve počelo. Iako su postojale velike emocije sa obe strane, putevi su nam se razdvojili i to se završilo. On je dobar dečko, ali više nismo u kontaktu – ispričala je ona tada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here