Naslovna Hronika UDES KOD MARKOVCA: Normalizovan saobraćaj na auto-putu

UDES KOD MARKOVCA: Normalizovan saobraćaj na auto-putu

PODELI
Foto: RTV

SAOBRAĆAJ na auto-putu E-75, kod Markovca, u smeru ka Beogradu, normalizovan je nakon zastoja do koga je došlo nakon saobraćajne nezgode, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Na auto-putu E-70, od petlje Sremska Mitrovica do petlje Ruma, u oba smera, odvijaju se radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta, u smeru Šid-Beograd.

Na auto-putu E-75, petlja Jagodina-petlja Ćuprija do 6. jula izvode se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na putu Brestovac-Leskovac (Bratmilovce), u Lipovici, dana se, od 6 do 20 sati, izvode radovi na kompletnoj rekonstrukciji putno-železničkog prelaza. U toku izvođenja radova na snazi je potpuna obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 258, petlja Leskovac centar – Leskovac (Vlasotince), kao i državni put I A reda broj 1 (auto-put E-75).

Na putu Rudna Glava- Klokočevac, danas se završavaju radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na putu Niška Banja – Crvena Reka, do 26. juna traje obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:15, na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu i zemlje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here