Naslovna Srem Sremska Mitrovica Udruženje turističkih vodiča posetilo Carski grad

Udruženje turističkih vodiča posetilo Carski grad

PODELI

U petak 5. jula, Sremsku Mitrovicu je posetilo Udruženje turističkih vodiča Srbije, najstarije udruženje licenciranih turističkih vodiča u zemlji. Svojim radom članovi udruženja promovišu turizam Srbije više od 50 godina kroz kvalitetno vođenje domaćih i inostranih gostiju, na više od 20 stranih jezika.

Domaćin ovogodišnjeg stručnog seminara bio je Grad Sremska Mitrovica sa Turističkom organizacijom Grada Sremska Mitrovica, umrežavanje licenciranih turističkih vodiča podržalo je i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Organizovanjem seminara, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica u saradnji sa najznačajnijim subjektima turizma, omogućila je usavršavanje znanja i pripreme za novu turističku sezonu upoznavši licencirane turističke vodiče sa turističkim resursima, istorijom i kulturno istorijskim nasleđem carskog grada.

Prijem je upriličen u Gradskoj kući za 40 licenciranih turističkih vodiča i novinara turističkih portala koji svoje impresije i utiske objavljuju na turističkim portalima i kanalima, gde je prikazan video materijal sa svim manifestacijama koje grad čine turistički atraktivnim,kao i promo spot Grada.

U okviru Vizitorskog centra „Carska palata” pored stručnog osoblja grupa je dočekana o strane „Kancelarije za mlade” čiji su volonteri bili kostimirani u rimske vojnike i devojke.

Muzej Srema i Galerija „Lazar Vozarević” su prisutne upoznali sa najznačajnijim potencijalima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here