Naslovna Hronika Ugašen požar u inđijskoj prodavnici auto-delova

Ugašen požar u inđijskoj prodavnici auto-delova

Foto: rtv

Požar u Indjiji u Vinogradarskoj ulici ugašen je juče nešto posle 18:30 časova. Prema nezvaničnim informacijama vatra je zahvatila i dva stambena objekta u blizini.

Za sada na mestu požara dežurne su dve vatrogasne ekipe koje su i tokom noći bile u Vinogradarskoj ulici gde je goreo autootpad.

Komandant Vatrogasno-spasilačkog bataljona Sremska Mitrovica Živoslav Ivković je precizirao da je na gašenju požara, u kome nije bilo povređenih, angažovano 12 vozila i 37 vatrogasaca-spasilaca.

Požar je zahvatio auto-otpad površine od oko 500 metara kvadratnih, a na njegovom gašenju angažovani su vatrogasci vatrogasno-spasilačkih jedinica Sremska Mitrovica, Ruma, Stara Pazova, Pećinci, Inđija, Voždovac, Zemun, Zvezdara i Batajnica, rekao je Ivković.

Predpostavlja se da je požar nastao prilikom izvođenja varilačkih radova.

Evakuisani su svi koji stanuju u neposrednoj blizini. Obustavljen je dovod gasa da ne bi došlo do eksplozije u celom naselju.

Dva lica su zbog gušenja dimom zbrinuta na Odeljenje urgentne medicine Inđijskog Doma zdravlja, kako nezvanično saznajemo, a lica su u stabilnom i svesnom stanju.

IZVORrtv
Prethodna vestPreminuo od srčanog udara, kolega tvrdi – Hitna ga odbila pola sata ranije
Sledeća vestŠid i dalje u crvenoj zoni

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here