Naslovna Hronika Uhapšen napadač! Mladić iz Rume U KOMI

Uhapšen napadač! Mladić iz Rume U KOMI

PODELI

Barska policija uhapsila je  P.V. (19) zbog postojanja osnovane sumnje da je naneo  teške telesne povrede dvojici mladića iz Rume.

Stefan Novoselac (19) iz Rume nalazi se u komi zbog povreda koje je zadobio u tuči na sutomorskom šetalištu, u noći između srede i četvrtka.

Prema saznanjima “Novosti”, on je zadobio udarac pesnicom, a onda glavom udario u pločnik.

Primljen je u Opštu bolnicu Bar u nesvesnom stanju, odakle je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u kritičnom stanju.

Njegov drug je kazao da je Novoselac povrede zadobio padom niz stepenice. Inače, i on je imao povrede po telu.

Mladić iz Rume pretučen u Sutomoru, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT

Iz Opšte bolnice su o slučaju obavestili službenike Centra bezbednosti Bar. Prema nezvaničnim informacijama, inspektori barske policije potom su priveli na saslušanje prijatelje povređenog kako bi utvrdili okolnosti nastanka njegovih povreda.

Međutim, tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije posle čega su kriminalističkom obradom došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada Novoselca sa stepeništa apartmana, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu.

Nezvanično, njih dvojica su u alkoholisanom stanju udarali u boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo Novoselca, a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava.

Tinejđzeri iz Stare Pazove pretukli palicama dva muškarca

Na putu do apartmana u više navrata je povraćao, ali su njegovi prijatelji i drug mislili da je to zbog pijanstva nakon čega je legao da spava.

Kada je njegov prijatelj pokušao da ga probudi u četvrtak rano ujutru, video je da je mladić bez svesti posle čega je odmah pozvao hitnu pomoć.

O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici koje je pokrenulo izviđaj. Barska policija intezivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Foto: Ilustracija/InfomediaBalkan

Policija je, takođe, identifikovana još dva lica koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

-Osumnjičeni V.P. je, 23. avgusta  oko 05:15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S. kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predelu glave nanoseći mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice.

On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu.  U daljem izvršenju dela osumnjičenog su sprečili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu, navodi se u zvaničnom saopštenju Uprave policije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here