Naslovna Deca Uhapšeni hranitelj iz Šida pušten da se brani sa slobode!

Uhapšeni hranitelj iz Šida pušten da se brani sa slobode!

PODELI
Foto: Shutterstock

Povodom ovog slučaja Igor Jurić se oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama.

PIPKANjA “PRIMERNOG” HRANITELjA IZ ŠIDA: Optužen da je godinama seksualno uznemiravao štićenicu

Policija je 19. januara ove godine uhapsila Mirka M. (60) iz Šida zbog sumnje da je punih šest godina silovao i seksualno uznemiravao štićenicu M. V. (17). Naime, M. M. je za negu deteta dobijao novac od države, a prema tvrdnji oštećene devojčice, godinama ju je prisiljavao da ga oralno zadovoljava, mazio je i dodirivao po telu i genitalijama.

Sve ovo se dešavalo u porodičnoj kući u Šidu, a čitav slučaj je otkriven kada se M. V. požalila zaposlenima u Centru za socijalni rad i ispričala svoju mračnu tajnu. Oni su potom obavestili direktora, koji je pozvao policiju i prijavio slučaj.

Prvi put napastvovanje se desilo pre 6 godina i trajalo je sve do trenutka dok nije uhapšen.

Ministarstvo će pomoći rekonstrukciju sportske hale u Šidu

Mirko je tražio je od M. V. da ga dodiruje po telu, pričajući joj kako će se tako još više zbližiti i postati kao pravi otac i ćerka i kako će je još više voleti ukoliko bude poslušna i bude radila sve što joj on naredi.

Vremenom je maltretiranje postalo češće, a onda je otišao i korak dalje – počeo je da je dodiruje po celom telu. Devojčica je tvrdila da je silovana, ali je kasnije lekarskim pregledom utvrđeno da do seksualnog odnosa ipak nije došlo.

Kako je tada ispričala radnicima Centra za socijalni rad, devojčica je sve vreme ćutala iz straha za svoju budućnost i život u neizvesnosti, bez doma i porodice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here