Naslovna Srem Pećinci “Ulica dobrih vibracija” uprkos kiši

“Ulica dobrih vibracija” uprkos kiši

PODELI

Dobre vibracije koje su juče brojni učesnici i posetioci širili na pećinačkom šetalištu nije uspela da omete ni kiša koja je padala veći deo popodneva i večeri. Manifestacija „Ulica dobrih vibracija“, koju u okviru Pećinačkog kulturnog leta organizuje Kulturni centar pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci, protekla je praćena suncem, kišom ali i ovacijama prisutnih građana jer program nije prekinut.

Kako nam je rekao Zoran Vojkić zamenik predsednika Opštine Pećinci „Ulica dobrih vibracija“ je osmišljena kao glavna manifestacija u okviru Kulturnog leta da zabavi sve starosne grupe.

„Želeli smo da prikažemo vrednosti naše opštine koju čine pre svega ljudi, a zatim i njihovi gosti koji su svi zajedno ulepšali ovu manifestaciju – od udruženja žena i njihovog umeća spravljanja tradicionalnih kolača, preko naših malih privrednika i njihovih proizvoda do naših najvrednijih – dece i članova folklornih društava. Svi zajedno oni su ovu manifestaciju obogatili svojim umećima i veštinama, a meni je drago da ni posetioci nisu odustali zbog kiše i da smo im svi zajedno pružili podršku“ – rekao je zamenik Vojkić.

Organizator ovogodišnje „Ulice dobrih vibracija“ pećinački Kulturni centar ove godine slavi 40 godina postojanja, a prema rečima direktora ove ustanove Jovana Devrnje i ovom manifestacijom, kao i brojnim drugim žele pre svega da pruže bogat kulturni sadržaj svojim sugrađanima.

„Trudimo se da svake godine obogatimo sadržaje tokom Pećinačkog kulturnog leta, a glavna manifestacija je svakako ova danas, kojom želimo da pokažemo da je upravo cilj našeg postojanja širenje kako kulture tako i zabave za sve naše sugrađane“ – izjavio je Devrnja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here