Naslovna Hronika Umesto prosidbe – tragedija: Troje poginulo, četvoro povređeno u Putincima

Umesto prosidbe – tragedija: Troje poginulo, četvoro povređeno u Putincima

PODELI
Guliver/Thinkstock /iStockphoto

Tri lica su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Putincima, dok su četiri osobe zadobile povrede. Nezvanično poginuli su otac i dvojica njegovih sinova. U sremskomitrovačku Opštu bolnicu je, oko tri sata posle ponoći, primljeno petoro povređenih, saznaje dopisnik Radio Novog Sada. Odmah po prijemu preminula je jedna muška osoba, a od preostalih povređenih, dvoje sa najtežim povredama su odmah operisani.

Dečak star 16 godina je potom tokom dana upućen na dalje lečenje u Dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, dok je ženska osoba stara 24 godina nakon operacije u stabilnom stanju i sada se nalazi u jedinici Intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Muškarac star 45 godina je nakon prijema u sremskomitrovačku bolnicu i ukazane pomoći, sa teškim povredama glave odmah transportovan na dalje lečenje u Klinički centar Vojvodine, dok je mladić star 18 godina koji je imao povredu kolena, nakon ukazane pomoći, pušten na kućno lečenje.

Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil “reno laguna” sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

Porodica Jovanović se prema našim saznanjima nalazila u vozilu Reno laguna koje se kretalo iz pravca Petrovaca. U ulici Kneza Mihajla iz za sada ne razjašnjenih okolnosti dolazi do tragedije. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M. J. (17), Marko J. (19) i 37-godišnji Miroslav J.

Jovanovići, meštani Golubinaca su pošli se u Petrovce u prosidbu mlade.

Meštani kažu da ovo nije prvi put da se na tom mestu događaju saobraćajne nezgode, to dovode u vezu sa obližnjim pružnim prelazom, kao i krivinom na putu.

Od jutros se saobraćaj na toj deonici odvija nesmetano, jedino u selu ne rade telefoni zbog pokidanih kablova. Istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here