Naslovna Srem Ruma Umesto starog bioskopa, novi hotel u Rumi

Umesto starog bioskopa, novi hotel u Rumi

PODELI

Novi hotel sa četiri zvezdice, koji ima 18 smeštajnih jedinica, otvoren je ovih dana u Rumi, a kako je na otvaranju rekao predsednik opštine Slađan Mančić, hotel će upotpuniti turističku ponudu.
Parcelu na kojoj je nikao hotel opština je prodala pre tri godine
Da je Ruma postala tražena destinacija govori podatak da je lane do septembra zabeleženo više od 25.000 noćenja. – Mislim da će ovaj objekat doprineti i razvoju sporta, jer ima i fitnes centar sa najmodernijim spravama za vežbanje namenjenim profesionalnim sportistima, što je falilo našem gradu- kaže Mančić. -Objekat prati razvoj našeg grada i ono što je važno reći, zaposliće nekoliko desetina naših sugrađana. Opština nije pogrešila kada je pre tri godine prodala parcelu na kojoj je izgrađen hotel, gde se nekad nalazio ruiniran objekat starog bioskopa, koji nije radio unazad tri decenije.

Menadžer novootvorenog „Garnet” hotela Tomas Pavlović kaže da objekat ima banket salu kapaciteta do 280 mesta, dečiju igraonicu i fitnes salu pogodnu za profesionalne sportiste i rekreativce.

-Ruma je grad u ekspanziji u kome rastu i smeštajni kapaciteti, a naša ponuda ima dobru polaznu osnovu za pozicioniranje na tržištu- ističe Pavlović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here