Naslovna Hronika UMRI, DABOGDA POGINULA, RAZBOLI SE… Srpski Tiktoker objavio BRUTALNU PORUKU, otkrio kroz...

UMRI, DABOGDA POGINULA, RAZBOLI SE… Srpski Tiktoker objavio BRUTALNU PORUKU, otkrio kroz šta je prolazila Kika

PODELI
Foto: mondo

Kika nije mogla više da izdrži pritisak javnosti, a sada se povodom ove tragične vesti oglasio Tiktoker Luka Krivokapić i na svom Instagarmu objavio oštru poruku.

Mhm, šokirani ste? Uh, katastrofa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno – ‘umri’, ‘Dabogda poginula’, ‘želim ti sve najgore’, ‘razboli se’, i tako dalje, napisao je on na svom Instagram storiju i dodao:

Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom ‘oguglamo’ na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite.

Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima,omalovažavanjima… Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo… Mrš bre, zaključio je Krivokapić.

Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom.

Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Njena armija fanova postajala je iz dana u dan sve veća, a samo na Instagramu je imala preko 350.000 fanova!

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike “Laza Lazarević” je 011/7777-000. Broj Centra “Srce” za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here