Naslovna Srem Sremska Mitrovica Univerexport: Otvarena još jedna prodavnica u Sremskoj Mitrovici

Univerexport: Otvarena još jedna prodavnica u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Otvaranjem drugog objekta u Sremskoj Mitrovici, kompanija Univerexport odgovara na potrebe i želje potrošača iz središta sremskog okruga da svoju kupovinu obave u domaćoj trgovini koja im nudi sigurnost u kvalitet namirnica koje mogu kupiti na novoj adresi: Trg Svetog Stefana 32.

Vrata objekta otvorena su 15. marta za sve one koji će u novom, modernom ambijentu, svakim danom od 7 do 22 časa, biti u prilici da se upoznaju sa raznolikim asortimanom proizvoda. Novi objekat poseduje asortiman od blizu 8.000 artikala – od odeljenja svežeg voća i povrća, odeljenja delikatesa i mesa koje stiže direktno sa domaće farme AD Bačke, do organskih proizvoda i odličnog izbora proizvoda robne marke koji su potrošači prepoznali kao dobru kupovinu, u odnosu cene i kvaliteta. Prvog dana kupovine potrošače su dočekali iznenađenja i posebne cene odabranih artikala.  

Novi objekat u Sremskoj Mitrovici nalazi se u samom centru grada, površina prodajnog prostora je 480m², a posao u novom prodajnom objektu Univerexport-a dobilo je 25 novih radnika.

Grupa Univerexport sa novim objektom poseduje 143 maloprodajna objekta, u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here