Naslovna Srem UPOZORENJE: Prevaranti pozivaju građane na kardiološke preglede

UPOZORENJE: Prevaranti pozivaju građane na kardiološke preglede


Pećinački Dom zdravlja „Dr Dragan Frundik” upozorio je građane ove lokalne samouprave da su prethodnih dana nepoznate osobe pozivale meštane na kućne telefone i nudile im besplatne preventivne kardiološke preglede, pozivajući se na ovu zdravstvenu ustanovu.

Direktorka Doma zdravlja Dubravka Cvetković Mićić ističe da ova ustanova ni na koji način nije povezana sa nepoznatim osobama koje građanima daju lažne informacije.

Smatramo da je naša dužnost kao zdravstvene ustanove da upozorimo građane da je lažna informacija da je Dom zdravlja deo ove organizacije, kako bismo, s jedne strane očuvali ugled naše ustanove, a s druge sprečili da naši građani budu žrtve prevare za koju smo saznali sasvim slučajno. Naime, neki od naših pacijenata nazvali su da se raspitaju o pregledima na koje su navodno bili pozvani, istakla je Dubravka Cvetković Mićić.

AKCIJA POLICIJE U SREMU: Padaju i zbog “sitnih” krađa

Ona dodaje da o svim akcijama preventivnih pregleda koje organizuje Dom zdravlja građani budu uredno obavešteni preko sredstava javnog informisanja, pre svega putem zvaničnog sajta Opštine Pećinci i lokalnog radija, a ne preko privatnih lica koja pozivaju građane na kućne telefone.

IZVORPolitika
Prethodna vestOČUVANJE JEZIKA I PISMA: “Sačuvajmo ćirilicu” (FOTO)
Sledeća vestSremica čije su ime nadživele njene fotografije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here