Naslovna dogadjaji Uređenje centralnog trga u Pećincima!

Uređenje centralnog trga u Pećincima!

PODELI
Foto: Dnevnik

Deset miliona dinara dodelilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Opštini Pećinci za sufinansiranje radova na uređenju trga oko hrama Svetog Nikole.

Vučić: Neću priznati Kosovo, srušite me, ali neću!

Ugovor koji to potvrđuje potpisao je u Beogradu predsednik opštine mr Željko Trbović.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obezbedilo je ove godine iz Fonda za lokal ukupno 490 miliona dinara, za 77 projekata iz cele Srbije, a predstavnicima 63 lokalne samouprave ugovore o dodeli sredstava uručio je resorni ministar Branko Ružić, koji je tom prilikom izjavio da je u Fondu za lokal 2017. godine bilo ukupno 10 miliona dinara, da su prošle godine ta sredstva uvećana na 320 miliona, a ove godine na skoro pola milijarde dinara.

DANAS U INĐIJI – suzbijanje larvi komaraca!

Ministar Ružić je rekao da uvećanje ovog fonda i veliki broj projekata govore o osposobljenosti lokalnih samouprava ne samo da pišu projekte, već i da odrede prioritete u potrebama građana koji žive u tim lokalnim sredinama. Predsednik opštine Trbović potvrdio je da će dodeljena sredstva značiti opštini Pećinci, jer je ukupna procenjena vrednost radova na uređenju trga 20 miliona dinara.

Saobraćaj kosi Sremce!

– Pećinci kao administrativni centar zaslužuju da imaju uređen trg u centru naselja. Da bismo počeli radove na uređenju trga, morali smo najpre da izgradimo i opremimo novu pijacu i da staru pijacu izmestimo sa trga kod hrama Svetog Nikole. U poslednjih nekoliko godina u uređenje centra Pećinaca već je uloženo blizu 15 miliona dinara. – rekao je Željko Trbović.

“IDIOT NA PUTU” Kamiondžija 10 kilometara SULUDOM VOŽNJOM pretio da izazove katastrofu, meštani Iriga ogorčeni

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here