Naslovna Srem Ruma Uređenje lokacije starog bazena u izletištu Borkovac

Uređenje lokacije starog bazena u izletištu Borkovac

PODELI
Foto: Opština Ruma

RUMA – Uređenje prostora na lokaciji napuštenog bazena u izletištu Borkovac podrazumeva izgradnju dečijeg igrališta, sportskih terena, platoa sa klupama, adrenalin parka i sličnih sadržaja koji će znatno povećati atraktivnost rumskog izletišta.  

Uskoro počinje čišćenje i krčenje lokacije, a nakon toga sledi uređenje prostora oko starog bazena, biće postavljen mobilijar, multifunkcionalne sprave za decu, kule za penjanje, ljuljaške, tobogani, klupe, vrteške, stolovi i rasveta. Za ovu namenu je iz budžeta Opštine Ruma izdvojen iznos od 18 miliona dinara. 

U najskorijem roku pristupiće se obnavljanju postojeće trim staze i postavljanje novih sprava za vežbanje uz šetalište, što će posebno obradovati sve rekreativce i sportiste koji svakodnevno posećuju izletište.

-Opština Ruma nastoji da omiljeno izletište naših sugrađana postane i omiljena destinacija svih onih koji posećuju Srem, ali i našu prelepu Srbiju, te ćemo se truditi da bogatim sadržajima za boravak i uživanje u prirodi privučemo veliki broj turista i rekreativaca, jer Borkovac ima veliki potencijal, ocenila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here