Naslovna Srem Ruma Uređenje prilaza stadionima “Slovena” i “Prvog maja” u Rumi

Uređenje prilaza stadionima “Slovena” i “Prvog maja” u Rumi

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Asfalitran je deo puta kroz Borkovačku dolinu koji je bio u jako lošem stanju, a pre svega nebezbedan za građane.

Put prolazi pored stadiona GFK “Sloven”, a Opština Ruma je putnu mehanizaciju angažovala i na prilazu stadionu FK “Prvi maj”.

-“Uveliko radimo i na sređivanju i asfaltiranju parkinga ispred stadiona na kome igra “Prvi maj”, kako gledaoci ne bi više morali da pri dolasku na stadion idu po prašini i blatu. Nadamo se da ćemo uskoro rumske klubove gledati u Super ligi Srbije”, poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Takođe, ovo je prvi korak pripremnih radova za kružni tok kod Rigovog mlina koji je u nadležnosti Puteva Srbije i čeka se da oni daju nalog za početak radova.

-“Krenuli smo sa uredjenjem svih prilaza našem gradu! Ne smemo dozvoliti da prvi utisak posetilaca Rume budu neosvetljeni prilazi, loše saobraćajnice bez signalizacije, nepokošena trava i smeće pored puta. Uradićemo rasvetu, srediti puteve, postaviti kamere i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju. Bićete ponosni na svoj grad!”, dodala je predsednica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here