Naslovna Srem Urnebesna komedija “Ženski razgovori” u pozorištu “Dobrica Milutinović”

Urnebesna komedija “Ženski razgovori” u pozorištu “Dobrica Milutinović”

Foto: Pozorište "Dobrica Milutinović"

Komedija “Ženski razgovori” biće održana u četvrtak, 8. juna sa početkom u 20 časova, u sremskomitrovačkom pozorištu “Dobrica Milutinović”.

Ulaznica je 1.000 dinara, a karte koje su kupljene za termin 10. maja važe i za novi termin 8. juna.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja nasmeje do suza. U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku.

Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

“Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori”. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je Vesna Čiščić komentarišući predstavu.

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

IZVORSremske vesti
Prethodna vest“Retrospektiva” – Izložba rumskog slikara Predraga Peđe Jovovića u Holu Kulturnog centra
Sledeća vest“Au što je škola zgodna”: Kviz za Mitrovačke prvake

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here