Naslovna Srem Uskoro novih 32 km asfalta na putu Krnješevci – Vojka – Nova...

Uskoro novih 32 km asfalta na putu Krnješevci – Vojka – Nova Pazova – Stari Banovci

Foto: rtvstarapazova.rs

STARA PAZOVA – Nastavlja se sa ulaganjem u putnu infrastrukturu u Opštini Stara Pazova. Uskoro bi trebalo da lokalni parlament usvoji odluku o izgradnji puta Stari Banovci – Krnješevci.

Sadašnji radovi na lokalnim putevima predstavljaju najobimniji infrastrukturni projekat.

Pri obilasku aktuelnih radova u Golubincima, gde se radi asfaltiranje putnog pravca koji prolazi kroz ovo selo, predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je najavio još jedan veliki projekat rekonstrukrukcije putne infrastrukture. U pitanju je put od Starih Banovaca do Krnješevaca a ovaj projekat bi uskoro trebalo da se nađe pred lokalnim odbornicima. 

Donosimo odluku  o izgradnji puta Stari Banovci – Krnješevci, kroz Novu Pazovu, Vojku i ceo taj pravac, uključujući put od restorana Putnik do centra Vojke i poljski put koji predstavlja ulaz u Novu Pazovu, rekao je Radinović. Ova investicija vredna skoro milijardu dinara biće finansirana iz budžeta opštine Stara Pazova, radovi bi trebalo da počnu do kraja godine a prema planu, očekuje se da novih 32 km afalta bude završeno do leta naredne godine. 

Pre nekoliko godina asfaltirano je više od 45 km ulica, a uporedo sa izgradnjom 12 km puta u pravcu Golubinaca, privodi se kraju uređenje putnog pravca između Starih Banovaca i Belegiša. 

IZVORrtvstarapazova
Prethodna vestIzmene zakona donose novinu: Zemljište će moći da se oduzme po hitnom postupku
Sledeća vestPo 100.000 dinara za osam domaćinstava u Sremskoj Mitrovici

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here