Naslovna Srem Irig USPEH DU “DEČIJA RADOST” IRIG PODRUČNO ODELJENJE U KRUŠEDOLU NOSILAC ZELENE ZASTAVE...

USPEH DU “DEČIJA RADOST” IRIG PODRUČNO ODELJENJE U KRUŠEDOLU NOSILAC ZELENE ZASTAVE MEĐUNARODNOG PROGRAMA EKO ŠKOLE

PODELI

U petak, 20.oktobra 2017. godine, u Beogradu, održan je godišnji skup eko-školskih koordinatora međunarodnog programa Eko škole, a takođe i svečana ceremonija dodele Zelenih zastava.

Skup je upriličen u prostorijama škole “Integrisani obrazovni sistem za prirodne i društvene nauke”. Skup je otvoren muzičkim nastupom štićenika Doma za lica ometena u razvoju “Srce u Jabuci”, nakon čega se prisutnima obratila nacionalna koordinatorka Međunarodnog programa Eko škole Aleksandra Mladenović, kao i nacionalni mentor za programe u Srbiji, prof. dr Anđelka Mihajlov.

Predstavljen je projekat Eko paket- Milena Tabašević i dosadašnja iskustva VOU u implermentaciji programa.

Svečanoj ceremoniji dodele Zelenih zastava prisustvovale su Sanja Vodenac, vaspitač- koordinator područnog odeljenja u Krušedolu, Aleksandra Veselinović, vaspitač- koordinator u objektu “Vila” u Vrdniku, kao i direktorka Ustanove Jelena Vidanović.

Područno odeljenje u Krušedolu je ispunilo sve propisane korake u okviru programa, steklo status Eko škole i postalo nosilac Zelene zastave. U ovom područnom odeljenju deca, roditelji, vaspitačica i meštani od septembra 2016. godine vredno rade i realizuju aktivnosti u cilju podizanja nivoa ekološke svesti.

Ovo je još jedna potvrda uspešnog rada i aktivnosti koji se realizuju u našoj predškolskoj ustanovi.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here