Naslovna Hronika UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ženu usmrtio automobil na pešačkom prelazu

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ženu usmrtio automobil na pešačkom prelazu

PODELI

U nesreći koja se dogodila u ranim jutarnim satima u Inđiji, život je izgubila žena S.R. (62), koju je na pešačkom prelazu udario automobil koji se kretao velikom brzinom.

Pripadnici MUP-a Inđiji su uhapsili S.K. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nesreća se dogodila jutros u 6:45, u Inđiji na raskrsnici kod SUP-a, a nesrećna žena, na licu mesta podlegla je povredama.

“Više sam puta i sama, sa dvoje dece, bila u opasnosti prečazeći ulicu na ovom pešačkom prelazu. A o tome da se čeka i po nekoliko minuta da se neko od vozača uopšte “smiluje” i zaustavi da propusti pešaka da i ne govorim”rekla je za Sremske vesti meštanka Inđije koja je želela da skrene pažnju na opasnost kojoj su pešaci izloženi u ovom delu grada zbog nepažljivih vozača.

“Na ovoj raskrsnici, prelazak ulice je isto što je, slobodno mogu reći, rikošet. Iako je policijska patrola u blizini, vozači ne prestaju da se “bahate”. Strašno je jer se ovo dogodilo. Svima je strašna opomena”dodala je naša sagovornica.

Fotografije sa mesta nesreće: Ubio ženu na pešačkom prelazu u Inđiji (FOTO)

Redakcija Sremskih vesti došla je do video snimka nesreće, koju je zabeležila sigurnosna kamera sa pomenute raskrsnice.

Uhapšen osumnjičeni za teško delo protiv bezbednosti saobraćajau kojem je stradala žena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here