Naslovna Hronika UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ženu usmrtio automobil na pešačkom prelazu

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ženu usmrtio automobil na pešačkom prelazu

PODELI

U nesreći koja se dogodila u ranim jutarnim satima u Inđiji, život je izgubila žena S.R. (62), koju je na pešačkom prelazu udario automobil koji se kretao velikom brzinom.

Pripadnici MUP-a Inđiji su uhapsili S.K. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nesreća se dogodila jutros u 6:45, u Inđiji na raskrsnici kod SUP-a, a nesrećna žena, na licu mesta podlegla je povredama.

“Više sam puta i sama, sa dvoje dece, bila u opasnosti prečazeći ulicu na ovom pešačkom prelazu. A o tome da se čeka i po nekoliko minuta da se neko od vozača uopšte “smiluje” i zaustavi da propusti pešaka da i ne govorim”rekla je za Sremske vesti meštanka Inđije koja je želela da skrene pažnju na opasnost kojoj su pešaci izloženi u ovom delu grada zbog nepažljivih vozača.

“Na ovoj raskrsnici, prelazak ulice je isto što je, slobodno mogu reći, rikošet. Iako je policijska patrola u blizini, vozači ne prestaju da se “bahate”. Strašno je jer se ovo dogodilo. Svima je strašna opomena”dodala je naša sagovornica.

Fotografije sa mesta nesreće: Ubio ženu na pešačkom prelazu u Inđiji (FOTO)

Redakcija Sremskih vesti došla je do video snimka nesreće, koju je zabeležila sigurnosna kamera sa pomenute raskrsnice.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Redakcija Sremskih vesti dosla je do snimka sigurnosnih kamera na kojem je zabeležena nesreca u Inđiji, u kojoj je jutros zivot izgubila žena, koju je na pesačkom prelazu udario automobil.

Publié par Sremske Vesti sur mardi 6 février 2018

Uhapšen osumnjičeni za teško delo protiv bezbednosti saobraćajau kojem je stradala žena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here