Naslovna Sport Vanja Milanović na putu za Izrael

Vanja Milanović na putu za Izrael

PODELI
Foto: Sremske novine

SREMSKA MITROVICA – Još jedna mlada atletičarka “Sirmiuma” naćiće se na jednom velikom takmičenju. Naime, Vanja Milanović mlađa juniorka sremskomitrovačkog kluba ispunila je normu za Prvenstvo Evrope U18 koje se održava ove godine u julu u Jerusalimu (Izrael) i to u dve discipline.

Ona je na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore/ke (U18) letos u Kraljevu 100 m istrčala za 12,19s (2. mesto), dok je na 200 m pobedila sa 24,96s. Ovim rezultatima je ispunila norme u obe discipline.U nadi da će norme potvrditi, tj napredovati rezultatski u obe discipline, trebala bi u leto krenuti put Izraela da odmeri snage sa najboljim sprinterkama Evrope uzrasta do 18 godina.

Trenutno je sa trenerom Macanović Slobodanom u Beogradu na pripremama istaknutikh reprezentativaca Srbije. Vanja je počela u petom razredu da se bavi atletikom nakon što je na jednom školskom takmičenju opazio trener Pavlović Goran, te je vrednim i strpljivim radom uspela da dosegne do fantastičnih rezultata.

Ukoliko se sve bude odvijalo po planu i programu, očekujemo sve bolje rezultate u narednim godinama, napominju treneri Pavlović i Macanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here