Naslovna Dogadjaj Vatrogasci su spasili kuću od požara, a poruka koju su ostavili vlasniku...

Vatrogasci su spasili kuću od požara, a poruka koju su ostavili vlasniku postala hit na Fejsu

PODELI
Foto: profimedia

Australijanac Pol Sekfi podelio je na društvenim mrežama poruku vatrogasaca koji su njegovu kući spasili od požara, a potom se izvinili je su popili mlijeko iz njegova hladnjaka. 

Sekfi se vratio u svoj dom u Novom Južnom Velsu i tamo zatekao poruku lokalnih vatrogasaca:

“Zadovoljstvo nam je što smo uspeli da spasimo vašu kuću. P.S. Dugujemo vam mleko”, pisalo je u poruci. 

Australija se već danima bori s požarima u kojima su dosad stradale tri osobe i izgorelo je 150 kuća. Više od 60 požara gori u Novom Južnom Velsu, piše BBC.

Sekfi je poruku pronašao u kuhinji. U njoj se vatrogasci izvinjavaju što od vatre nisu uspeli da spasu i skladišta pored kuće, ali Australijanac kaže da bolju poruku nije dobio još “od jutra posle venčanja”.

Fotografiju poruke podelile su stotine ljudi, a stigla je i do vatrogasca koji ju je napisao. “Drago mi je što je poruka stigla do vas”, napisao je Kejl Hardi-Porter na Facebooku. 

“Sklonili smo se u vašu kuću i tamo videli frižider”, dodao je, pa se izvinio za “užasan rukopis” uz objašnjenje da je bilo “kasno i da se ništa nije videlo”. 

“Zadovoljstvo nam je što smo uspeli da uradimo nešto pozitivno u tako strašnim uslovima”, napisao je Hardi-Porter.

Premda je Sekfijeva kuća spašena, u njoj se više ne može živeti, napisao je vlasnik na Facebooku. “Nema struje ni vode. Prljavo je i verovatno će sve biti puno dima još nedelju dana”, napisao je.

Zbog požara je zatvoreno više od 600 škola. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here