Naslovna Poljoprivreda VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POLJOPRIVREDNIKE: Neprijavljene promena vode u pasivan status gazdinstva

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POLJOPRIVREDNIKE: Neprijavljene promena vode u pasivan status gazdinstva

PODELI

Od 1. januara 2019. godine stupio je na snagu Pravilnik o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i obnovi registracije, kao i o uslovima za pasivan status poljoprivrednog gazdinstva. U skladu sa ovom pravilnikom predviđen je upis u registar poljoprivrednih gazdinstava i obnova registracije u periodu od 1. marta do 30. aprila tekuće godine, kada se dostavljaju svi podaci koji su promenjeni u odnosu na stanje u Registru.

Davanjem neistinitih podataka prilikom registracije i obnove poljoprivrednih gazdinstava, a koji se tiču obradivih površina zemljišta, gazdinstva će snositi posledice prelaskom u pasivan status gazdinstva.

Ukoliko na poljoprivrednom gazdinstvu dođe do promene biljne strukture nakon 30. aprila, izmene iste u registru poljoprivrednih gazdinstva mogu se izvršiti do 31. maja tekuće godine.

SREMCU URUČENI PRVI IPARD PODSTICAJI U SRBIJI: Poljoprivredniku iz Rume 3.021.300 dinara

Ukoliko na poljoprivrednom gazdinstvu dođe do promene podataka u prijavljenim površinama nakon 30. aprila, izmene istih u registru poljoprivrednih gazdinstava mogu se izvršiti u periodu od 1. jula do 30. septembra tekuće godine.

Danilo zbog duge zime ostao bez stočne hrane: MINISTAR NEDIMOVIĆ MU POSLAO DETELINU NA KUĆNU ADRESU

Za dodatne informacije, kao i za pomoć i podršku oko upisa, obnove, registracije i preregistracije poljoprivrednih gazdinstava, poljoprivrednici sa teritorije Grada Sremska Mitrovica mogu da se obrate Agenciji za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, Gradskoj upravi za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Poljoprivrednoj stručnoj službi Sremska Mitrovica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here