Naslovna Magazin Auto VAŽNO ZA VOZAČE Režim saobraćaja je izmenjen!

VAŽNO ZA VOZAČE Režim saobraćaja je izmenjen!

PODELI

Putevi Srbije saopštili su danas da je režim saobraćaja zbog radova izmenjen na više deonica puteva a da na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja.

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na auto-putu E-80, u zoni tunela “Sopot” za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera.

Od naplatne stanice Stara Pazova do Inđije, u toku su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije koji će trajati do 12. juna.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Beograd – Novi Sad, a saobraćaj će se preusmeriti na desnu kolovoznu traku smera Novi Sad – Beograd, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Na putu Kladovo-Brza Palanka, u toku su do 06. Septembra radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Izmenjen je režim saobraćaja na putu Pepeljevac – Velika Vrbnica, uz poštovanje gradilišne saobraćajne signalizacije, ograničenje brzine je 40 km/h.

Na putu Kneževići-Bela Zemlja-Užice, u naseljenom mestu Bela Zemlja, radovi pod saobraćajem se obavljaju od 8 do 15 sati, a planirani završetak je 1. juni.

Zbog radova povremeno dolazi do obustave saobraćaja, a alternativa je lokalni put-Mačkat.

Putevi Srbije saopštavaju, da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here