Naslovna Magazin Auto VAŽNO ZA VOZAČE Režim saobraćaja je izmenjen!

VAŽNO ZA VOZAČE Režim saobraćaja je izmenjen!

PODELI
>

Putevi Srbije saopštili su danas da je režim saobraćaja zbog radova izmenjen na više deonica puteva a da na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja.

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na auto-putu E-80, u zoni tunela “Sopot” za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera.

Od naplatne stanice Stara Pazova do Inđije, u toku su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije koji će trajati do 12. juna.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Beograd – Novi Sad, a saobraćaj će se preusmeriti na desnu kolovoznu traku smera Novi Sad – Beograd, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Na putu Kladovo-Brza Palanka, u toku su do 06. Septembra radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Izmenjen je režim saobraćaja na putu Pepeljevac – Velika Vrbnica, uz poštovanje gradilišne saobraćajne signalizacije, ograničenje brzine je 40 km/h.

Na putu Kneževići-Bela Zemlja-Užice, u naseljenom mestu Bela Zemlja, radovi pod saobraćajem se obavljaju od 8 do 15 sati, a planirani završetak je 1. juni.

Zbog radova povremeno dolazi do obustave saobraćaja, a alternativa je lokalni put-Mačkat.

Putevi Srbije saopštavaju, da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here