Naslovna Srem Pećinci Veče ispunjeno sportom i mladošću

Veče ispunjeno sportom i mladošću

PODELI

Publika u Kupinovu, bila je u prilici da u dvorištu Etno kuće Putnik uživa u reviji plesa, gimnastike i fitnesa, koju su izvela deca iz kluba za ritmičku gimnastiku “Top Gym” i fitnes kluba “Top forma” iz Šimanovaca, pod budim okom njihovog trenera Maje Radosavljević.

Ovo je njihov drugi nastup u okviru Pećinačkog kulturnog leta, a kako nam je rekla Maja čast je i zadovoljstvo predstaviti domaćoj publici postignute rezultate.

„Drago nam je da smo i ove godine deo Pećinačkog kulturnog leta i da smo u prilici da našoj publici predstavimo trud i rad ove deca. Naporno smo radili, kako protekle godine, tako i ove, a osvojene nagrade govore same za sebe, a posebno nedavno finale naših 19 takmičara na Kupu Srbija open, zahvaljujući kojem svih 19 finalista idu na reprezentativne pripreme perspektivnih sportista Srbije u sportski kamp Karataš. Naravno, pre toga, zahvaljujući pomoći pećinačkog Sportskog saveza „Razvoj sportova“ idemo na klupske pripreme na Divčibare, što će nam puno značiti“ – rekla je Radosavljević.

Tokom sat i po vremena programa, kupinska publika videla je koreografije ove talentovane dece, sa kojima su sa velikim uspehom nastupala u prethodnoj sezoni i sa kojima su osvajala medalje na brojnim takmičenjima, a veče u Kupinovu bilo je ispunjeno mladošću, sportom i lepotom, protkano istorijom i tradicijom.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here