Naslovna Srem Ruma Velika podrška predsednika Aleksandra Vučića opštini Ruma, javno izneo pohvale! (VIDEO)

Velika podrška predsednika Aleksandra Vučića opštini Ruma, javno izneo pohvale! (VIDEO)

PODELI
Foto: prtsc/K1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu na K1 televiziji i govorio je o svim aktuelnim temama.

Predsednik Srbije istakao je da je u Srbiji ekonomska situacija na zavidnom nivou, ali da nema više davanja kredita kome se kako stigne jer država je ta koja ulaže u nove auto-puteve, u lokalne samouprave, u vrtiće, vraćanje dugova lokalnih samouprava koje nisu mogle same, pa se tim putem obratio i uputio za Rumu samo reči hvale.

Danas je stanje mnogo bolje, danas recimo u Vojvodini od 45 lokalnih samouprava, imate svega 5 koje imaju deficit, imate neke opštine koje, recimo Ruma, nikada nema manje od 100, 200 miliona dinara na svom računu bez obaveza, Novi Sad nema ni deficit niti ima dugovanja. Hoću da vam kažem, uzeo sam jedno manje mesto sremsko, uzeo sam veliki Novi Sad, dakle javne finansije su veoma uređene i veoma dobre, istakao je predsednik Aleksandar Vučić za televiziju K1.

Predsednik Srbije prokomentarisao je takođe i odluku da sarađuje samo sa ženama rekavši da prezire sve nasilnike, ističe da on nije tip koji će se ljubakati sa svojim saradnicima i zvati ih nadimcima, ali da je pošten i pravedan prema njima.

Kako ističe predsednik, on ne pravi razliku među ženama ministrima i muškarcima ministrima i da im svima kaže sve u lice šta misli o njihovom radu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here