Naslovna Kultura “Velika uskršnja avantura”

“Velika uskršnja avantura”

PODELI

Povodom nastupajućih uskršnjih praznika, na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u subotu, 20. aprila sa početkom u 12:00 časova zakazano je premijerno izvođenje nove predstave za decu – “Velika uskršnja avantura”.

“Velika uskršnja avantura” je predstava namenjena deci i svima onima koji su sačuvali dete u duši. Radnja se dešava u šumi, neposredno pred najradosniji praznik za decu – Uskrs. Кroz predstavu nas vode zec Duško i zečica Duška i na šaljiv način nam prikazuju kako teku pripreme za ovaj važan dan! Dramski sukob nastaje kada zečevi primete da su nestali uskršnji kolačići! Кako će ih pronaći? Кuda su spremni da se upute i ko će im pomoći u ovoj neobičnoj avanturi? Ovaj interaktivni i edukativni komad za decu pruža osećaj bajkovitosti i topline, a upotpunjuje ga zabavna muzika dobrog ritma koja sve vreme prati radnju. Mališane očekuju i specijalna iznenađenja na kraju predstave, i zato dođite da se družimo i zajedno dočekamo čaroliju najradosnijeg dečijeg praznika.

Cena ulaznice za predstavu “Velika uskršnja avantura” iznosi 200 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here