Naslovna Srem Ruma NEZABORAVAN DOČEK: Veliki broj građana Srema na koncertu u Rumi

NEZABORAVAN DOČEK: Veliki broj građana Srema na koncertu u Rumi

PODELI

Veliki broj građana iz celog Srema, dočekao je Pravoslavnu Novu godinu na Gradskom trgu u Rumi, gde su u dobroj atmosveri uživali u hitovima poznatih pevača. Nastupili su pevači koji su ostavili veliki trag na našoj muzičkoj sceni, kako kada je u pitanju narodna, tako i rok muzika.

Organizatori su se potrudili da izborom zvezda koje su nastupile sinoc, pokušaju da obraduju šire mase, pogodivši različite muzičke ukuse, a veliki broj ljudi koji se okupio sinoć da zajedno proslavi Srpsku novu godinu je pokazatelj da su uspeli u tome.

Kao uvertira, pred veliku zabavu koja je usledila, nastupio je rumski “Boca bend” svirajući naveće hitove nekadašne jugoslovenske scene. Oko 22h na binu je izašla narodna pevačica Cakana, koja je pored tradicionalnih i evergrin pesama u kojima su mnogi uživali, publiku dodatno oraspoložila velikim komercijalnim hitovima.

U sveopštem slavlju, građani su ponoć dočekali uz najveće hitove rok grupe “Neverne bebe”, koji su pored Nove godine, imali još jedan veliki razlog za slavlje.

Nastupom pred Rumskom publikom započeli su obeležavanje 25 godina postojanja bendana muzičkoj sceni, te će se detalji sinoćnjeg nastupa, u kojem su uživale sve generacije, naći u dokumentarnom filmu koji će biti snimljen povodom velikog jubileja popularne grupe.

Doček Pravoslavne Nove godine organizovan je pod pokroviteljstvom Opštine Ruma i u organizaciji Kulturnog centra “Brana Crnčević”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here