Naslovna Dogadjaj Veliki broj Novosađana prijavio se za volontiranje, među njima i poznate ličnosti

Veliki broj Novosađana prijavio se za volontiranje, među njima i poznate ličnosti

Foto: nsuzivo

Akcija “Pomozimo našim starijim sugrađanima” koju je pokrenula Color Media Communications, naišla je na veliki odziv Novosađana.

U toku jučerašnjeg dana, više od 30 ljudi prijavilo se za volontiranje, među njima i nekoliko poznatih ličnosti poput Nevene Buče iz benda “Frajle”, pevačice Ivane Olujić, Milane Nikolić, vlasnice legendarnog restorana “Sokače”, glavne urednice magazina “Lepota i zdravlje” Lidije Ćulibrk i drugih.

Svi stariji građani sa teritorije Novog Sada (60+) kojima je potrebna pomoć prilikom nabavke osnovnih životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća, mogu da se jave na telefon: 021/472-05-12 svakim radnim danom od 09 do 17 časova.

U toku dana volonteri Color Media Communications doneli su namirnice iz prodavnica nekolicini starijih žena u gradu. Akcija se nastavlja tokom celog trajanja pandemije.

“Pozivamo sve prijatelje kompanije i naše sugrađane koji žele da nam pomognu da se jave na navedeni broj telefona”, poručuju organizatori.

IZVORnsuzivo
Prethodna vestPoziv za potpisivanje ugovora od dodeli sredstava za kulturu i rad udruženja
Sledeća vestInstitut za transfuziju krvi: Apel građanima da daju krv

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here