Naslovna Sport Veliki džudo turnir održan u Sremskoj Mitrovici

Veliki džudo turnir održan u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Tradicionalni međunarodni turnir mlađih kategorija u džudou ,,Kup Sirmium’’ održan je i ove godine u PSC Pinki. Na takmičenju je ove godine učestvovalo 246 džudista iz 32 kluba a ono je i deo tradicionalne manifestacije Grada Novembarski dani.

Turnir je i ovaj put imao međunarodni karakter sa učešćem takmičara iz pet zemalja. Turnir je organizovao Džudo savez Srbije a tehnička organizacija je poverena džudo klubu Sirmijum. Domaći takmičari su i ovaj put ostvarili značajne uspehe osvojivši šest medalja.

Turnir je u ime grada Sremske Mitrovice otvorio Zoran Miščević, zamenik načelnika za obrazovanje, kulturu i sport.

U Sremskoj Mitrovici otvoren fudbalski teren “Bane Ivanović”

U ime domaćina se obratio predsednik džudo kluba Sirmijum Velimir Vukolić – Vele, doajen ovog sporta u Sremskoj Mitrovici.

Najuspešniji na takmičenju su bili džudisti novosadskih klubova, Novosadskog džudo kluba, Džunsa i Slavije u takmičenju mlađih poletaraca a u kategoriji starijih poletaraca ponovo su dominirale ekipe iz ovog grada Novosadski džudo klub i Džudo klub Okami.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here