Naslovna Srem Inđija Veliki uspeh karate kluba „Sensei“ na turniru ,,Tao Grand Prix 2021”

Veliki uspeh karate kluba „Sensei“ na turniru ,,Tao Grand Prix 2021”

PODELI
Foto: Opština Inđija

INĐIJA – U Temerinu a u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije i karate kluba “TAO-S” održan je karate turnir „Tao Grand Prix 2021“ na kome je učestvovalo 27 klubova sa preko 300 takmičara.

Karate klub „Sensei“ iz Inđije na ovom turniru nastupao je sa 14 takmičara i ostvario 3. mesto u generalnom plasmanu osvojivši 20 medalja i to 7 zlatnih, 7 srebrnih i 6 bronzi.

Zlatne medalje osvojili su Žigić Saša, Stojanac Luka, Drašković Lazar, Jakovljević Miloje u katama pojedinačno,,Radić Milica u borbama u kategoriji kadetkinja (-47kg) kao i muški i ženski kata tim.

Srebrne medalje pripale su Marković Maši, Drašković Matiji, Leđanac Teodori, Milivojević Nikolini u katama pojedinačno, a u borbama Jakovljević Miloju u kategoriji pionira (+35kg), Bojić Vladislavu u kategoriji muških nada (-50kg) i Žigić Saši u kategoriji juniora (-65kg).

Bronzane medalje osvojili su Savić Irina, Dujaković Vladimir, Došen Ognjen, Vranješ Nemanja, Bojić Vladislav i Radić Milica u katama a u pojedinačnim kategorijama. Takođe trofeje za najuspešnijeg takmičara i takmičarku na turniru osvojili su u borbama (-47kg) kadetkinja Radić Milica i Žigić Saša u juniorskoj konkurenciji a u katama pojedinačno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here