Naslovna Srem Veliko takmičenje osnovnih škola o poznavanju saobraćajnih pravila

Veliko takmičenje osnovnih škola o poznavanju saobraćajnih pravila

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Kviz “Nauči se čoveče! – Saobraćajni znalci” uspešno je održan danas u Hali Park u Staroj Pazovi.

Na opštinskom nivou takmičile su se po 4 škole iz lokalne samouprave, a opština Stara Pazova je izabrana kao jedna od osam koja je deo ovog projekta. 

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa „ETM“ produkcijom organizovala je zanimljiv, izazovan i atraktivan kviz a učešće su uzeli deca od petog do osmog razeda iz četiri osnovne škole opštine Stara Pazova. Osnovni cilj takmičenja jeste popularizacija i afirmacija poznavanja pravila u saobraćaju kroz interaktivan sadržaj uz negovanje takmičarskog duha 

Kviz je zamišljen tako da obuhvati pitanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja, a savremen, interaktivan i dinamičan koncept i kvalitetna produkcija obezbedila je upečatljiv doživljaj za decu. Pobedu je među četiri osnovne škole iz Staropazovačke opštine odnela OŠ Boško Palkovljević Pinki.

Opština Stara Pazova uz podršku JKP Čistoća, preduzeća Vodovod i kanalizacija i OŠ Škole Heroj Janko Čmelik obezbedila je prigodne poklone za sve učesnike, a polufinale i finale ovog kviza zakazano je za naredni vikend u Beogradu, gde će se među osam škola iz čitave Srbije predstaviti i Staropazovački pobednici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here