Naslovna Hronika VEZALI SU GA LANCIMA, IMA POVREDE NA LICU I TELU Novi detalji...

VEZALI SU GA LANCIMA, IMA POVREDE NA LICU I TELU Novi detalji otmice dečaka Petra (13) iz Stare Pazove

PODELI
Foto: Facebook

Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazov je napokon na bezbednom. Kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga videli.

– Dete ima povrede na licu, ima i na telu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigde isečen – rekla je porodica dečaka.

Međutim, na svu sreću, dečaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dečakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Nije prepoznao otmičare

Kako Telegraf.rs piše, dečak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

– Kada su ga dovezli sinoć u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su – rekli su nam članovi njegove porodice.

“Skidajte mi povez sa očiju”

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom od koga je tražio da dođe po njega, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: “Skidajte mi povez s očiju”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here