Naslovna Srem Ruma Video nadzor u rumskim školama

Video nadzor u rumskim školama

PODELI

Na održanoj sednici Opštinskog veća Opštine Ruma, kojom je predsedavao Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma, na dnevnom redu se između ostalog našao i predlog Zaključka o prenosu prava svojine bez naknade na opremi – videonadzoru u Osnovnoj školi “Veljko Dugošević” u Vognju i “Ivo Lola Ribar” u Rumi.

Opština je pravo javne svojine, bez naknade, na video nadzoru, prenela na Osnovne škole „Ivo Lola Ribar” u Rumi i „Veljko Dugošević” u Rumi, odnosno Vognju kao područnom odeljenju.

Osim posebne brige o najmlađim građanima, i da bi se njihova bezbednost podigla na viši nivo, Opština Ruma nastoji da bezbednost svih građana bude na prvom mestu, pa tako i učesnika u saobraćaju.

Odlukom o budžetu za 2018. godinu, predviđeno je finansiranje projekta video nadzora, a ono što je obećano ostvareno je i ovog puta.

Bezbednost dece, kao i svih meštana opštine Ruma, na prvom je mestu, pa je zato na današnjoj sednici ova tačka dnevnog reda usvojena jednoglasno, podržana od svih, a pre svega građana opštine Ruma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here