Naslovna Srem Pećinci Vidovdanskim koncertom počinje Pećinačko kulturno leto

Vidovdanskim koncertom počinje Pećinačko kulturno leto

PODELI
Vidovdanskim koncertom Društva za negovanje narodne tradicije „Pećinci“ počinje ovogodišnje „Pećinačko kulturno leto“, koje i ove godine organizuje Kulturni centar pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci. Kao i svake godine, organizator je tokom vrelih letnjih meseci pripremio niz zanimljivih sadržaja, ne samo u Pećincima, nego i u ostalim naseljima pećinačke opštine.

Prema rečima direktora KC Pećinci Jovana Devrnje, Vidovdanski koncert pećinačkih folkloraša već je postao tradicionalan, a ove godine publici će se predstaviti i njihovi gosti iz Dobanovaca KUD „Budućnost“ i iz Ugrinovaca KUD „Sedmica“.

„Bogat i uvek zanimljiv program naših folkloraša, prilika je da na svečan način započnemo ovogodišnje Kulturno leto – tradicijom i muzikom. Svakako da naši sugrađani mogu očekivati zanimljive sadržaje tokom naredna dva meseca, o čemu ćemo ih redovno obaveštavati, a neka neki događaji budu i iznenađenje“ – rekao je Devrnja.

Vidovdanski koncert zakazan je za četvrtak 28. jun u 19.00 sati, na platou kod spomenika ispred Kulturnog centra, a ukoliko vremenski uslovi budu loši, koncert će se održati u sali Kulturnog centra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here