Naslovna Dogadjaj Vikend u Ledenoj šumi uz besplatan program za sve generacije

Vikend u Ledenoj šumi uz besplatan program za sve generacije

Foto: nsuzivo

U Ledenoj šumi 11. i 12. januara održaće se praznični vikend, uz besplatan program i  kulturno-zabavne sadržaje za sve generacije.

U subotu, 11. januara od 11 časova, domaćini “jutranjeg razgibavanja“ sa najmlađima su “Haos animatori“.

U večernjem terminu, od 18 časova na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiće Pop Hor “RADIO“. Ovaj horski sastav čine novosađanke i novosađani koji se iz ljubavi i hobija bave pevanjem a okupljeni su oko jedine zajedničke misije – da pesmom i prepoznatljivim repertoarom ulepšaju stvarnost i svaki trenutak publike, uz njih na sceni. Predvođen dirigentkinjom Dušicom Stojković, Pop Hor “RADIO“ već duže vreme svojim nastupima i interpretacijama poznatih pop i rok numera, nedvosmisleno osvaja srca publike.

Nakon njih, zabava će se od 19 časova nastaviti uz svirku “Klo Klo benda“ koji će publici svojim repertoarom, na pravi način doneti dašak Francuske u zimskoj, svetlucavoj večeri Dunavskog parka.

U nedelju, 12. januara, od 18 časova na programu je i svelosni šou koji će publici predstaviti ekipa iz “Haos animatora“.

U saletli Dunavskog parka je svakodnevno do 19. januara aktuelna i izložba fotografija “Život u boji“ čija je autorka talentovana novosadska fotografkinja Tijana Henn. Izložba “Život u boji“ je svojim motivima, bojama i emocijama koje su predstavljene kroz fotografsku priču autorke već osvojila veliku pažnju posetilaca a kao celina ona nedvosmisleno jeste prava poslastica za ljubitelje fotografije, posebno u zimskom i prazničnom periodu.

IZVORnsuzivo
Prethodna vestBonton za komunikaciju na društvenim mrežama
Sledeća vestJavor doveo još jednog štopera

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here