Naslovna Srem Ruma Vizura nemoćna pred Dinamom

Vizura nemoćna pred Dinamom

PODELI

Aktuelne šampionke Srbije, u četvrtom kolu CEV Lige šampiona, pretrpele su poraz od moćnog Dinama iz Kaznja. Posle 73  minuta igre Vizura je poražena 0:3 po setovima 12:25, 15:25 i 18:25.

Meč u Sportsko Poslovnom centru Ruma posmatralo je 950 gledalaca a sudili su Tudor Pop iz Rumunije i Bruno Muha iz Hrvatske.

VIZURA RUMA: Erić 6, Gajević, Dimić (libero 1), Lozo 5, Mićunović), Lazović 10, Aleksić 4, Veselinović, J. Kocić 5, Ćirović, Pejičić, Rodić, M. Kocić, Carić 5. Trener: Dejan Desnica.

DINAMO KAZAN: Ežova, Marjukova 6, Koroleva 15, Kotikova 1, Voronkova 14, Mamamdova 10, Starceva, Ulanova (libero), FLištinskaja, Vasileva 10, Maljgina, Samoilenko. Trener:  Risat Gikjayutdinov.

Iako je Vizura motivisano ušla u meč na žalost Dinamo je ubrzo pokazalo da je ipak dominantniji protivnik. Na servise Voronkove Ruskinje su se prvo odvojile na 8:2 a zatim i na 21:9.

“Bilo je par elemenata sa kojim je teško da parirate na domaćem prvenstvu, a kamoli kada je ovakav protivnik u pitanju. Imamo još dve utakmice i daćemo sve od sebe da izvučemo bodove”, rekla je Slađana Erić.

Ajkulice su parirale koliko su mogle ali to nije bilo dovoljno da se poremeti protivnik.

“Mogli smo da odigramo angažovanije u odbrani. Pohvalio bih ipak naše igračice, borile su se do kraja. Nije lako igrati sa ovako dobrom ekipom”, objasnio je trener “Vizure”, Dejan Desnica.

Dinamo je odrađivao posao rutinski. Ajkulice pokušavale da uhvate ritam, te su u par navrata namučile protivnika i smanjivale razliku, ali ipak nisu uspele da stignu i do preokreta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here