Naslovna Dogadjaj „Vodovod i kanalizacija“ počinje sa isključenjima neplatiša i prinudnom naplatom dugovanja

„Vodovod i kanalizacija“ počinje sa isključenjima neplatiša i prinudnom naplatom dugovanja

PODELI

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Pećinci saopštilo je danas da će od ponedeljka, 29. marta, početi sa isključenjem najvećih dužnika sa vodovodne i kanalizacione mreže, dok će protiv ostalih korisnika koji ne izmiruju redovno svoje obaveze prema ovom preduzeću biti pokrenut postupak prinudne naplate neizmirenih dugovanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ je primorano na ovaj korak, jer je usled nenaplaćenih dugovanja od korisnika usluga ovog preduzeća, fizičkih i pravnih lica sa teritorije pećinačke opštine, u iznosu od 68 miliona dinara, ugroženo redovno funkcionisanje preduzeća, kao i kvalitetno pružanje usluga vodovoda i kanalizacije korisnicima koji redovno izmiruju svoje obaveze.

U želji da dužnicima omogući da izbegnu troškove postupka prinudne naplate i ponovnog priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, JKP VIK ih poziva da pre 29. marta izmire dugovanja u celosti ili da se obrate ovom preduzeću za sklapanje sporazuma o reprogramu dugovanja na rate.

Za sve bliže informacije o mogućnostima izmirenja zaostalih dugovanja, korisnici se mogu obratiti nadležnoj službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pećinci putem telefona 022 2436 020 i 0800 009 001.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here