Naslovna Hronika VOZ SMRSKAO TRAKTOR KOD LOZNICE! Vozač (63) u teškom stanju prebačen u...

VOZ SMRSKAO TRAKTOR KOD LOZNICE! Vozač (63) u teškom stanju prebačen u bolnicu!

PODELI
Foto: ekapija

Teretni voz je juče u 15:35 časova udario traktor na pruzi Ruma-Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Kozjaka, nadomak Loznice.

Za volanom traktora bio je B. M. (63) iz Kozjaka, koji je dobio teže povrede. Odmah je zbrinut u Opštoj bolnici u Loznici, a kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Reč je o pruzi bez branika, ali onom delu gde je obeleženo vidno da je u pitanju pružni prelaz. Vozač traktora, po svoj prilici, bio je opušteniji nego što treba i voz ga je “pokupio”.

Sličan slučaj dogodio se pre samo nedelju dana, na delu pruge u malozvorničkom kraju, gde je žena, koja je vozila “korsu”, takođe praktično naletela na teretni voz. Ona je teško povređena, u bolnici je, ali van životne opasnosti kao i akter novog udesa na pruzi.

Nadležni iz Železnica i policije, u više navrata, apelovali su, molili su pozivali vozače na opreznost. Zbog ovakvog stanja na tom delu pruge, kako se saznaje, odugovlači se otvaranje davno završenog puta koji treba da spoji zaobilazni put oko Loznice i Koviljače sa centrom Banje Koviljače, a koji prelazi preko pruge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here