Naslovna Sport Voždovčani se uzdaju u umor crno-belih

Voždovčani se uzdaju u umor crno-belih

PODELI
Foto: beta

Ipak, Partizan ima igrača koji jedva čekaju da izađu na teren kako bi se dokazali.

Fudbaler Voždovca Nemanja Nikolić je optimista pred duel sa Partizanom.

“Pobeda nam Inđijom donela nam je mir u svakom smislu. Ako izuzmemo poraz od Crvene zvezde, sve utakmice koje smo igrali u poslednjih nekoliko nedelja bile su na zaista visokom nivou i potvrđuju da smo na pravom putu. Ekipa je u potpunosti usvojila principe igre koje šef zahteva od nas”, rekao je Nikolić za sajt Voždovca.

Posebna priprema će biti za Partizan.

“Spremamo se za svaku utakmicu posebno, jer svaki protivnik zahteva drugačiji pristup samoj utakmici. Atmosfera u ekipi je odlična, to nam daje dodatno samopouzdanje i nadam se da ćemo još jednom pokazati da smo ekipa koja igra moderan, dopadljiv i napadački fudbal. Takvih ekipa nažalost nema mnogo u Srbiji”, rekao je vezni fudbaler.

Uzda se i u umor crno-belih.

“Fizički se osećamo kako treba, tu ne smemo da imamo izgovor. Sa druge strane, psihički i emotivno smo dosta iscrpljeni, ali utakmica sa Partizanom je prava prilika da vidimo od čega smo napravljeni. Ta utakmica već dosta motiviše sama po sebi. Nakon toga imamo kratak odmor zbog reprezentativne pauze i to je pravo vreme da napunimo baterije i nastavimo pohod na plej of”, ističe Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here