Naslovna Hronika Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80

Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80

Foto: ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su tokom prethodne noći u Beogradu zaustavili četiri vozača zbog prekoračenja brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu.

Saobraćajna policija je presretačem na auto-putu u smeru ka Šidu, u Novom Beogradu, zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača “alfa romea” koji se kretao brzinom od 197,5 kilometara na sat gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

a brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu.

Saobraćajna policija je presretačem na auto-putu u smeru ka Šidu, u Novom Beogradu, zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača “alfa romea” koji se kretao brzinom od 197,5 kilometara na sat gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80

Zbog nasilničke vožnje, vozač je zadržan u policijskoj stanici.

Dvadesttrogodišnjem vozaču “alfe” koji je zaustavljen na Vračaru, izmereno je 2,07 promila alkohola u organizmu. On je doveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje.

Na području Palilule, policijski službenici su zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača “seata” kod koga je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin.

Takođe, na Paliluli je kod tridesetdvogodišnjeg muškarca, koji je upravljao “fordom” bez vozačke dozvole, policija testiranjem ustanovila prisustvo kanabisa, a pretresom lica je pronašla četiri kesice sa materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Oba vozača su dovedena i zadržana u policiji. 

IZVORrts
Prethodna vestDnevni horoskop za 8. februar: Koliko radite, toliko i zaradite!
Sledeća vestUtvrđen javni interes za eksproprijaciju za prugu Beograd – Novi Sad

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here