Naslovna Život „Vratimo Pavlu osmeh na lice”

„Vratimo Pavlu osmeh na lice”

PODELI

Kancelarija za mlade zajedno sa volonterima i saradnicima organizuje humanitarnu akciju „Vratimo Pavlu osmeh na lice”.

Akcija će se održati u petak, 14. juna 2019. godine na Gradskom trgu sa početkom u 18 sati. U akciji pored volontera učestvuje Kum foto, učenička kompanija Medicinske škole „Dolce Rosa”, „Kardaš Art” i Udruženje žena „Sirmium treće doba”.

„Akcija koju ćemo realizovati u petak je osmišljena tako da će taj dan volonteri praviti i prodavati limunadu, zatim Milan će napraviti jednu sjajnu scenografiju, a Foto Kum će fotografisati ispred nje. Takođe tu će biti postavljen i automat koji odmah izrađuje fotografije, a na svakoj od njih će pisati slogan akcije – „Vratimo Pavlu osmeh na lice, pokažimo veliko srce Mitrovice”. Učenička kompanija „Dolce Rosa” će prodavati njihove sjajne kozmetičke preparate, a naše penzionerke iz Udruženja žena „Sirmium treće doba” će praviti i prodavati kolače”, rekla je na konferenciji za medije Biljana Matić, koordinator KzM.

Edukativni centar „Kardaš Art” tog dana će postaviti scenografiju koja će biti podloga za forografisanje i da će svako ko se priključi akciji i fotografiše imati jednu simboličnu uspomenu.

Na Trgu će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za one koji žele da pomognu malom Pavlu, a nisu raspoloženi za fotografisanje ili da nešto kupe.

Ovom prilikom pozivaju se sugrađane da dođu i podrže akciju, kako bi zajedno pomogli Pavlu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here